Geboorte
melden

Voor ieder wondertje een unieke aankondiging

De geboortekaartjes trends van 2022

Wanneer je op zoek gaat naar een geboortekaartje zie je dat er ontzettend veel keuze is. Om het je wat makkelijker te maken vind je hieronder de populairste trends van 2022 voor geboortekaartjes.

(Droog)bloemen
Een trend die je, buiten de geboortekaartjes, ook terug ziet in de babykamers en in de babykleertjes zijn bloemenprintjes. In ons assortiment vind je dan ook een groot aantal geboortekaartjes met bloemen. Prachtige droogbloemen, speelse gekleurde bloemen of een mooie bloemenweide, het kan allemaal. Deze trend zien we niet alleen in de zomermaanden, maar ook in de wintermaanden, aangepast aan winterse kleuren. Want zeg nou zelf, een beetje vrolijkheid kunnen we wel gebruiken in de wintermaanden!

Lijntekeningen
De trend van 2022 zijn geboortekaartjes met lijntekeningen. Lijntekeningen zijn tekeningen waarin de vormen zijn aangegeven door lijnen. Onze ontwerpers illustreren deze tekeningen met de hand. Hieronder zie je twee voorbeelden van geboortekaartjes waarbij de kinderen zijn weergegeven door middel van een lijntekening. Het leuke is, elk ontwerp kan aangepast worden naar jouw gezinssamenstelling.
Ook de geboortekaartjes met bloemen, een trend die hierboven al is genoemd, kunnen gemaakt worden door middel van een lijntekening.
Wil je specifiek voorwerp op je kaartje, gemaakt met een lijntekening? Vraag het onze ontwerpers!

Koperfolie en goudfolie
De foliedruk zagen we in 2021 al, maar ook in 2022 is het een grote favoriet bij velen! In deze blog lees je wat foliedruk precies inhoud. De naam van het geboren kindje wordt vaak met folie op het geboortekaartje gedrukt. De meest voorkomende kleuren zijn koperfolie en goudfolie. Een combinatie van foliedruk en een bloemenprint op het geboortekaartje is echt dé trend van 2022!

Rechthoekig en vierkante kaarten
Je ziet ook een duidelijke trend in de vormen van de geboortekaartjes. Zowel rechthoekige als vierkante geboortekaartjes zie je momenteel veel. En dan niet alleen met rechte hoeken maar ook met geronde hoeken.

Een upcoming vorm zijn de vrije vorm geboortekaartjes. Bijvoorbeeld ronde kaarten of in de vorm van een dier. Mensen moeten er misschien even aan wennen, maar de vrije vorm kaarten zullen we de komende tijd steeds meer gaan zien.

Trendkleuren geboortekaartjes
De trendkleuren van 2022 zijn beige, roze, donkergroen en roestbruin. Op ons Pinterest account vind je borden gevuld met geboortekaartjes in deze trendkleuren. Neem eens een kijkje en laat je inspireren!

ONZE LAATSTE
Instagram-posts
@hetuilennestjegeboortekaartjes