Geboorte
melden

Voor ieder wondertje een unieke aankondiging

De leukste kraamcadeaus in de stijl van het geboortekaartje

Misschien ben je zwanger en vragen mensen wat voor kraamcadeau je wilt. Of ga je binnenkort op kraamvisite en zoek je nog een leuk kraamcadeau. Tegenwoordig kan je de leukste kraamcadeaus laten maken in de stijl van het geboortekaartje. Super leuk om te geven en heel gaaf om te krijgen. Wij hebben de leukste gepersonaliseerde kraamcadeaus voor je op een rij gezet.

Geboorteposter
Een geboorteposter in de stijl van het geboortekaartjes. Super leuk om in de babykamer te hangen. Iets om voor altijd te bewaren! En wanneer de baby net geboren is kan je hem voor het raam hangen, heb je direct een leuke geboorteaankondiging! Je vindt de posters in onze eigen webshop.

Geboorte raambord
Een geboorte raambord in de stijl van het geboortekaartje. Ook deze vind je in onze eigen webshop. Het raambord hang je buiten op het raam en zo kan iedereen zien dat jouw kleintje is geboren! Tip: je kan het raambord later op de kamer van je kindje zetten/hangen als accessoire.

Glazen kistje
Een kraamcadeau dat gepersonaliseerd en uniek is én een hele mooie glazen memorybox om herinneringen in te bewaren. In deze glazen box kun je het geboortekaartje, het geboortepakje, het eerst mutsje, schoentjes, de eerste speen, het ziekenhuisbandje, een knuffeltje of andere tastbare herinneringen bewaren.

Speenkoord en/of bijtring met naam
De meeste baby’s hebben een speentje en spugen deze regelmatig uit. Een speenkoord is daarbij een uitkomst, je maakt het vast aan de maxicosi, kinderwagen of aan het shirt van de baby en je bent nooit meer het speentje kwijt. En het ziet er ook nog eens leuk uit. Bij Beebs ’n beads kan je een speedkoord namelijk personaliseren. De naam van de baby kan aan de speenkoord en de gekleurde kralen kunnen in de kleuren van het geboortekaartje.
Heeft de baby geen speen, dan is een gepersonaliseerde bijtring een leuk kraamcadeau. Ideaal voor als de tandjes doorkomen. Ook aan de bijtringen kan de naam van de baby en de gekleurde kralen kunnen in de kleuren van het geboortekaartje.

Geboortekist
Ook ontzettend leuk en functioneel, een herinneringskist in de stijl van het geboortekaartje. Leuk om bijvoorbeeld de eerste kleertjes in te bewaren, het polsbandje van het ziekenhuis en een haarlokje. En geloof me, je gaat zo’n kist echt nodig hebben zodra ze naar school gaan. Al die prachtige knutselwerkjes moeten natuurlijk bewaard worden.

Geboortekaartje op houten blok
Leuk als decoratie in de woonkamer of in de babykamer, het geboortekaartje op een houten blok. Vraag bij ons een pdf op van het geboortekaartje (hier rekenen wij € 15,- voor) en laat het kaartje op een houten blok drukken.

Maan of vlieger
Een maan of vlieger van stof in de stijl van het geboortekaartje, ontzettend leuk ter decoratie in de babykamer.

Koffertje
Als de kleine straks gaat logeren bij opa en oma moet hij/zij natuurlijk wel een koffertje hebben. Hoe leuk is het dan om als opa en oma een koffer cadeau te geven in de stijl van het geboortekaartje.

Stoeltje
Ze worden als sinds jaar en dag gemaakt maar het blijft een leuk kraamcadeau, een stoeltje in de stijl van het geboortekaartje. En het is ook nog eens heel functioneel. Als het kindje later groter is kan hij/zij er op zitten. Koop er een klein tafeltje bij en je hebt een leuk speelplekje om te knutselen!

Lampje
Een lampje met de afbeelding en tekst van je het geboortekaartje, dat is toch fantastisch. Bij Studio Noest kan het! Stuur het geboortekaartje of een pdf naar haar toe en ze maakt een prachtig lampje.

Spaarpot
Een super leuk kraamcadeau, een houten spaarpot in de stijl van het geboortekaartje. Zo kan de kleine al direct beginnen met sparen!

Eetbordje
Een eetbordje met opdruk van je geboortekaartje, een super leuk en praktisch cadeau wat dagelijks gebruikt kan worden.

ONZE LAATSTE
Instagram-posts
@hetuilennestjegeboortekaartjes