Geboorte melden
Het Uilennestje
« Vorige product | Volgende product »
 

Foliedruk

Geef je kaart een extra dimensie met foliedruk!

DE MOGELIJKHEDEN:
Je hebt de keus uit 3 soorten foliedruk.
-Goudfolie
-Koperfolie
-Zilverfolie

LEVERTIJD:
Het is een extra laag die bovenop de kaart komt te liggen. Doordat dit een luxe bewerking is heeft het wat meer zorg nodig en dat kost tijd.
De levertijd van foliedruk kaarten bedraagt daarom 3-5 werkdagen.

PAPIERSOORTEN:
Je hebt de keuze uit 2 soorten papier.
Mat glad dik papier of papier met een lichte structuur er in wat er extra luxe uit ziet.
Het matte papier heeft geen meerprijs, het structuur papier heeft een meerprijs van €30,- voor de gehele oplage.

PRIJZEN:
Ben je benieuwd naar de meerprijs van foliedruk? Dit kun je eenvoudig en snel berekenen middels de bereken-tool op onze website.
Op onze website selecteer je het kaartje naar keuze. Vervolgens klik je op  'bereken je prijs' (dit is de middelste gele knop boven de kaart die je geselecteerd hebt.) Vervolgens kun je alles aanvinken wat je graag wilt bestellen en zie je onderaan de totaalprijs verschijnen.

PROEFDRUK:
Het is niet mogelijk om 1 proefje aan te vragen met foliedruk. Om je wel een impressie te kunnen geven van deze luxe afwerking kunnen we je daarom op verzoek een foliedruk staaltje toesturen. We kunnen je kaart dan op de normale wijze laten drukken zonder foliedruk. Alles wat jij uiteindelijk met folie bedrukt wilt hebben zal dan bij de proefdruk een andere kleur hebben.

Omdat foliedruk een speciaal papier nodig heeft om goed te kunnen hechten zal de uiteindelijke oplage op een ander papiersoort zijn dan de proefdruk die je ontvangt. Dit ligt wel dicht bij elkaar om toch een goede indruk te krijgen maar het kan niet hetzelfde papier zijn.

 
ONZE LAATSTE
Instagram-posts
@hetuilennestjegeboortekaartjes