Geboorte
melden

Geboortekaartjes

Geboortekaartje Lune

* Aantallen, papiersoorten e.d. kunnen in
de winkelwagen worden aangegeven.

Strak geboortekaartje in roze tint met gouden opdruk. De afmeting van het kaartje is 21x10,5cm. De opdruk kan gedrukt worden in goudlook of met goudfolie. Is dit kaartje helemaal naar wens? Vraag dan een gratis proefdruk aan of plaats direct een bestelling. 

Deze kaart aanpassen
Dit geboortekaartje kan aangepast worden in een andere kleurstelling, lettertype, formaat of opmaak. Ook kunnen wij het kaartje opmaken voor een tweeling, drieling of meer. Klik hierboven de op knop ‘vraag gratis proefje aan’ en kies vervolgens voor ‘stuur mij een gratis proef per mail’. In het formulier kan je al je wensen aan ons doorgeven. Eén van onze ontwerpers maakt vervolgens vrijblijvend een opzetje voor je en stuurt je een digitale proef per mail.

Accessoires
Versier je kaartje met een label, fotostrip of banderol. Wij ontwerpen ook stickers, postzegels, raamborden en geboorteposters in de stijl van het geboortekaartje. Al deze accessoires zijn optioneel aan te vinken in het bestelproces.

Trefwoorden Geboortekaartje Lune

Geboortekaartje, oud roze, roze, goudkleur, goud, mogelijkheid tot goudfolie, simpel, modern, strak, rechthoekig, enkele kaart, baby geboren, meisje, dochter/ dochtertje, zusje/ zus.
ONZE LAATSTE
Instagram-posts
@hetuilennestjegeboortekaartjes
Kunnen wij je helpen?