Geboorte
melden

Geboortekaartjes

Geboortekaartje Noelie

* Aantallen, papiersoorten e.d. kunnen in
de winkelwagen worden aangegeven.

Geboortekaartje met bloemen. De afmeting van het kaartje is 21x10,5cm. Is dit kaartje helemaal naar wens? Vraag dan een gratis proefdruk aan of plaats direct een bestelling. 

Deze kaart aanpassen
Dit geboortekaartje kan aangepast worden in een andere kleurstelling, lettertype, formaat of opmaak. Ook kunnen wij het kaartje opmaken voor een tweeling, drieling of meer. Klik hierboven de op knop ‘vraag gratis proefje aan’ en kies vervolgens voor ‘stuur mij een gratis proef per mail’. In het formulier kan je al je wensen aan ons doorgeven. Eén van onze ontwerpers maakt vervolgens vrijblijvend een opzetje voor je en stuurt je een digitale proef per mail.

Accessoires
Versier je kaartje met een label, fotostrip of banderol. Wij ontwerpen ook stickers, postzegels, raamborden en geboorteposters in de stijl van het geboortekaartje. Al deze accessoires zijn optioneel aan te vinken in het bestelproces.

Trefwoorden Geboortekaartje Noelie

Trefwoorden geboortekaartje Marith: Geboortekaartje, kleuren, roze, geel, groen, beige/ naturel, droogbloemen, bloemen, takjes, botanisch, botanical, natuur, romantisch, waterverf, watercolor, lief, optie voor foliedruk, hartje, Scandinavisch, bijzonder, panorama, enkel kaartje, baby geboren, zusje, dochter/dochtertje, meisje, baby geboren.

ONZE LAATSTE
Instagram-posts
@hetuilennestjegeboortekaartjes
Kunnen wij je helpen?