Geboorte
melden

Geboortekaartjes

Geboortekaartjes

Gratis proefje

Ben je benieuwd hoe de kaart er uit zal zien met jouw gewenste teksten en aanpassingen er op verwerkt? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan. Het is ook mogelijk om een gedrukt exemplaar thuisgestuurd te krijgen. De eerste proefdruk is gratis!

Geboortekaartje op maat

Heb je geen kaartje kunnen vinden dat aansluit bij jouw wensen? Dan kunnen wij een kaartje op maat voor je ontwerpen! Stuur je ideeën naar info@hetuilennestje.nl en wij gaan voor je aan de slag!

Kleuraanpassingen

Wist je dat wij iedere kaart uit onze collectie geheel kosteloos aan kunnen passen van kleur en lay-out? Op deze pagina kun je een kleur uitkiezen.

Lettertypes

Vind je het lettertype op het kaartje niet zo mooi? Neem dan eens een kijkje in onze lettertypecatalogus! Hier kun je je gewenste tekst invullen en vervolgens bekijken in alle mogelijke lettertypes.

Formaat

Heb je een mooi kaartje gezien, maar heb je liever een ander formaat? Mail ons je wensen!

Full color, folie of metallic inkt

Alle kaarten uit onze collectie worden standaard gedrukt in full color. Het is een extra optie om de kaarten te laten bedrukken met koperfolie, goudfolie, zilverfolie of metallic inkt. Op deze pagina lees je hier meer over.

Papiersoorten

Bij geboortekaarten die enkel in full color gedrukt worden, zonder speciale druktechniek als folie of metallic inkt, dan heb je keuze uit de papiersoorten mat, gebobbeld en parelmoer. Bevat jouw kaartje géén vouwlijn? Dan is het ook mogelijk om de kaarten op extra dik 3-laags papier te drukken. Hier vind je meer informatie over de papiersoorten.

Geboortekaartjes die bedrukt worden met koper-, goud- of zilverfolie worden gedrukt op soft touch papier.

Als je de kaarten wilt laten bedrukken met metallic inkt dan wordt het op licht glossy papier gedrukt.

Prijzen

Ben je benieuwd naar de totaalprijs van de kaarten? Dit kun je gemakkelijk en snel berekenen door de door jou gekozen kaart, of een soortgelijke kaart, aan te klikken en vervolgens te klikken op 'Bereken je prijs'.

ONZE LAATSTE
Instagram-posts
@hetuilennestjegeboortekaartjes
Kunnen wij je helpen?