Geboorte
melden

Raamborden

raambord

Jorn

Maak de geboorte van je kindje in de straat bekend met een geboorteraambord! Ook super leuk om cadeau te geven aan kersverse ouders.
Ieder raambord kunnen wij voor je aanpassen qua kleur, opmaak en lettertype.

Let op! De afmetingen zijn op basis van een uitgevouwen bord! Als je het raambord op het raam bevestigd wordt het bord gevouwen en halveert de breedte maat.

Maak vóór de bevesting van het raambord het raamoppervlak goed schoon en vetvrij, anders hechten de zuignapjes niet aan het raam!
Bij extreem harde wind kun je het raambord het beste uit voorzorg tijdelijk van het raam verwijderen. Het raambord is bestand tegen regen en wind, alleen niet tegen extreme weersomstandigheden.

Vorm:
{{ prijs | money('hide') }}
Grootte:

Je kunt maximaal één ontwerp bestellen.

Raambord in combinatie met geboortekaartjes

Bestel je ook geboortekaartjes bij ons? Klik dan hierboven op ‘plaats in winkelwagen’ om het raambord te bestellen en bestel vervolgens je geboortekaartje. Dan ontwerpen wij een geboortebord voor je in de stijl van het geboortekaartje.

Raambord bestellen

Bestel je enkel een raambord bij ons zonder geboortekaartjes, klik dan op ‘bestel een raambord zonder geboortekaartjes’. In het bestelformulier kun je de tekst aangeven die op het raambord mag komen te staan. Ook de gewenste kleur en het gewenste lettertype kun je daar aangeven. Je kunt er voor kiezen om het raambord na het plaatsen van de bestelling te ontvangen of nadat het kindje is geboren. De normale levertijd van het raambord is 5 werkdagen. Als je het raambord binnen 3 werkdagen wilt ontvangen dan kost dit €15,- extra. Ook dit kun je allemaal aangeven in het bestelformulier.

Raambord op maat

Het is mogelijk om een raambord naar wens door ons te laten ontwerpen, zónder meerprijs! Je mag je wensen mailen naar info@hetuilennestje.nl. Nadat je akkoord hebt gegeven op het ontwerp kan je het raambord op deze plek bestellen. Wij kunnen/mogen geen raambord namaken naar aanleiding van een geboortekaartje van één van onze concurrenten. Wij kunnen wel iets in onze eigen stijl voor je ontwerpen, zonder meerprijs.

Materiaal

Onze geboorte raamborden zijn gemaakt van kanaalplaat wat 4mm dik is. Dit is weerbestendig, behalve bij extreem harde wind.

Bevestiging

De raamborden bevestig je met 4 zuignappen aan het raam.

 

Let op

Trefwoorden raambord Jorn

<p> Geboorteraambord, raambord, geboortebord, naambord, geboorteaankondiging, tuinversiering geboorte, tuinbord baby geboren, geboortebord in tuin.</p>
ONZE LAATSTE
Instagram-posts
@hetuilennestjegeboortekaartjes
Kunnen wij je helpen?