Geboorte
melden

Voor ieder wondertje een unieke aankondiging

Geboortekaartje met folie druk

Een geboortekaartje met foliedruk is de trend van dit moment. Welke soorten foliedruk zijn er mogelijk? En welk gedeelte van het geboortekaartjes druk je in foliedruk? Hieronder leggen wij het uit.

Soorten foliedruk
Je hebt bij ons de keuze uit drie soorten foliedruk; goudfolie, zilverfolie en koperfolie. Welke kleur je kiest is afhankelijk van wat jij mooi vindt maar ook van de kleur van het geboortekaartje. Een geboortekaartje in een roze tint is bijvoorbeeld prachtig in combinatie met goudfolie of koperfolie. Een groentint is mooi in combinatie met goudfolie terwijl een blauw kaartje weer heel mooi is met koperfolie. Zilverfolie heeft een wat koelere tint, dit is mooi in combinatie met donkere kleuren, bijvoorbeeld zwart, donkergroen of donkerblauw. Onze ontwerpers adviseren je graag bij het kiezen van de juiste kleur.

Geboortekaartje met foliedruk
Je kunt je geboortekaartje enkelzijdig of dubbelzijdig met folie laten bedrukken. Bij enkelzijdige foliedruk laat je bijvoorbeeld alleen de naam van je kindje aan de voorzijde van het geboortekaartje in folie drukken. Bij vierkante kaarten kan de binnenzijde van de kaart ook bedrukt worden met folie en bij rechthoekige kaarten de achterzijde. Onze ontwerpers adviseren om te kiezen voor deze dubbelzijdige foliedruk. Een folie-look (in full color) is ook mogelijk maar ziet er toch anders uit dan echt folie.
Je kunt er ook voor kiezen om de naam en bepaalde elementen op het kaartje met folie te bedrukken. Bijvoorbeeld hartjes op het kaartje of de geboortedatum. Je kan het ook simpel houden en alleen een hartje in foliedruk doen. Of juist groots met een grote initiaal in foliedruk. Alles is mogelijk. Vraag onze ontwerpers gerust om advies!

Labels met foliedruk
Al onze geboortekaartjes kunnen optioneel versierd worden met een label. Ook labels kunnen met folie bedrukt worden. Laat bijvoorbeeld de tekst op de label bedrukken met folie of bijvoorbeeld enkel een hartje. Ook hier is veel mogelijk, onze ontwerpers denken graag met je mee.

Voorbeelden foliedruk
Op ons Instagram account staat een highlight met bewegend beeld van verschillende kleuren foliedruk geboortekaarten. Neem daar eens een kijkje om te zien hoe gaaf het effect van foliedruk is!

ONZE LAATSTE
Instagram-posts
@hetuilennestjegeboortekaartjes