Geboorte melden
Het Uilennestje

Papiersoorten

 

Wij kunnen onze geboortekaartjes laten drukken op 5 soorten papier: Mat, mat gebobbeld, parelmoer, hoogglans of 3 laags papier.

 • MAT is wit mat kartonpapier en voelt zacht. (400 grams m2)
 • MAT GEBOBBELD is mat off-white papier met een structuurtje er in, voelt licht gebobbeld aan en heeft een chique en luxe uitstraling. (320 grams m2) Aanrader! De kleuren komen warmer uit op dit papier.
 • PARELMOER is off white met een shimmering in het papier. Het is mat en voelt heel zacht en glad aan. (350 grams m2) De kleuren komen warmer uit op dit papier.
 • HOOGGLANS is stevig en extra dik wit karton met een glossy lamineer laagje er overheen. Het geeft de kaart een luxe uitstraling en voelt extra stevig aan. (450 grams m2) Let er wel op dat er dan 2 postzegels op een envelop moeten als je er ook nog labels bij hebt. (Dit papier is niet geschikt voor alle ontwerpen.)
 • 3 LAAGS papier (900 grams m2) (Alleen mogelijk voor kaarten zonder vouw!) Dit is een kaart die opgebouwd is uit 3 lagen karton. Voor de de binnenkern/ middelste laag kan uit een aantal kleuren worden gekozen. Wit, Geel, Licht roze, Donker roze, Licht blauw, Donker blauw, Groen en Zwart. De meerprijs is €11,- per 10 kaarten.
  Indien je een proefkaart van deze laatste optie wilt, kost het €15,- voor 1 kaart. Het is ook mogelijk om een gratis staaltje te krijgen van dit papiersoort.
  Voor een 3 laagse kaart voldoen 2 postzegels op de enveloppe (met of zonder labels en touw erbij).

Foliedruk

Het is mogelijk om je geboortekaartjes met een luxe foliedruk als afwerking te bestellen. Je hebt de keuze uit de volgende foliedruk soorten:

 • Koperfolie
 • Goudfolie
 • Zilverfolie

Je kunt kiezen voor enkelzijdige folie bedrukking of dubbelzijdige folie bedrukking. De prijs hiervoor verschilt en kun je gemakkelijk en snel binnen 1 minuut berekenen in het 'Bereken je prijs' formulier. Deze knop vind je boven iedere geboortekaart.
Omdat dit een bewerkelijke en luxe afwerking is moet je rekening houden met 3-5 werkdagen levertijd.

ONZE LAATSTE
Instagram-posts
@hetuilennestjegeboortekaartjes