Geboorte
melden

Papiersoorten

Papiersoorten

Full color

Wanneer je de kaartjes in full color af wilt laten drukken, zonder luxe afwerking zoals folie of metallic inkt heb je keuze uit de volgende 4 papiersoorten:

  • MAT is wit mat kartonpapier en voelt zacht. (400 grams m2)
  • MAT GEBOBBELD is mat off-white papier met een structuurtje er in, voelt licht gebobbeld aan en heeft een chique en luxe uitstraling. (350 grams m2) De kleuren komen op dit papiersoort warmer uit.
  • PARELMOER is off white met een shimmering in het papier. Het is mat en voelt heel zacht en glad aan. (350 grams m2) De kleuren komen warmer uit op dit papiersoort.
  • 3 LAAGS papier (900 grams m2) (Alleen mogelijk voor kaarten zonder vouw!) Dit is een kaart die opgebouwd is uit 3 lagen karton. Voor de de binnenkern/ middelste laag kan uit een aantal kleuren worden gekozen. Wit, Geel, Licht roze, Donker roze, Licht blauw, Donker blauw, Groen en Zwart. De meerprijs is €11,- per 10 kaarten.
    Indien je een proefkaart van deze laatste optie wilt, kost het €15,- voor 1 kaart. Het is ook mogelijk om een gratis staaltje te krijgen van dit papiersoort.
    Voor een 3 laagse kaart voldoen 2 postzegels op de enveloppe (met of zonder labels en touw erbij).
     

Foliedruk

Bij kaarten die bedrukt worden met folie gebruiken wij glad, extra zacht wit papier. (400 grams). Ander papiersoort is hiervoor helaas niet mogelijk.

SOORT FOLIE:
De folie wordt vlak/plat op de kaart gedrukt. Dit geeft het beste en meest scherpe eindresultaat. Wij drukken niet met opliggende folie die je kunt voelen, dit kan namelijk kan nooit scherp gedrukt worden waardoor het altijd bobbelig en niet netjes op de kaart komt te liggen.
 

Metallic inkt

Voor kaarten met Metallic inkt gebruiken wij mat, glad wit papier, zodat de shimmering het beste tot zijn recht komt.

Houd er rekening mee dat de kleuren van de kaartjes op ieder papiersoort anders uitvallen i.v.m. de dekking van de inkt op de ondergrond.

ONZE LAATSTE
Instagram-posts
@hetuilennestjegeboortekaartjes
Kunnen wij je helpen?